
Τελευταία προεκλογική «μονομαχία» Καραμανλή-Παπανδρέου την Παρασκευή
Τα τελευταία όπλα τους χρησιμοποιήσουν την Παρασκευή οι δύο «μονομάχοι», καθώς πέφτει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας. Ομιλία Καραμανλή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίον του Αρεως, ομιλία Παπανδρέου σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης. Διπλή εμφάνιση από Τσίπρα και Αλαβάνο. Περιοδείες Παπαρήγα και Καρατζαφέρη.
53
Τα τελευταία όπλα τους θα χρησιμοποιήσουν την Παρασκευή οι δύο «μονομάχοι», καθώς πέφτει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας.
Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει το απόγευμα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίον του Αρεως.
Το πρωί ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στο βιολογικό καθαρισμό της Ψυττάλειας, συνοδευόμενος από τον ΥΠΕΧΩΔΕ Γ.Σουφλιά.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του με την ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το πρωί ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε την Πάρνηθα, ενώ νωρίτερα παραχώρησε εφ όλης της ύλης συνέντευξης σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Η γενική γραμματεάς του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα βρέθηκε κοντά σε εργαζόμενους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ το πρωί επισκέφθηκε γειτονιές της Αθήνας.
Διπλή εμφάνιση για το ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να περιοδεύει στον Ασωπό και τη Θήβα και τον Αλέκο Αλαβάνο να μιλά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Στα ύψη και η πολιτική αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το θέμα της Siemens. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπακωνσταντίνου.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση Siemens
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός
- Ασυμβίβαστο μεταξύ της «κανονικότητας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του «μένουμε Ευρώπη»
- Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Τρεις αποδεδειγμένοι τρόποι που το Μαστιχόνερο διευκολύνει την καθημερινότητα


