Ενότητα Αριστεράς και Οικολογίας ως απάντηση στην κρίση ζήτησε ο Αλ.Τσίπρας
Την ενότητα της Αριστεράς με την Οικολογία «βλέπει» ως μοναδική και επείγουσα απάντηση στην κρίση ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στην Πάτρα έστρεψε τα βέλη του κατά του δικομματισμού, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε κρίση και είναι αμφίβολο αν θα ορθοποδήσει ξανά.
103
Την ενότητα της Αριστεράς με την Οικολογία «βλέπει» ως μοναδική και επείγουσα απάντηση στην κρίση ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας.
Μιλώντας στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα ο κ.Τσίπρας επανέλαβε την ανάγκη δημιουργίας ενός τρίτου πόλου στα αριστερά του πολιτικού συστήματος, απευθυνόμενος στις δυνάμεις του ΚΚΕ, των Οικολόγων-Πράσινων και στη βάση του ΠΑΣΟΚ.
«Θεωρούμε ότι η ενωτική δράση, παρά τις όποιες διαφορές, είναι ο μόνος δρόμος για να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό, που σήμερα βυθίζεται στην ανυποληψία», τόνισε ο κ.Τσίπρας κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
«Η ενότητα της Αριστεράς με την Οικολογία είναι ο μόνος δρόμος για να αποτρέψουμε το μεγάλο σχέδιο που μας ετοιμάζουν, δηλαδή το να περάσει το τεράστιο βάρος της κρίσης αποκλειστικά στους εργαζόμενους και το περιβάλλον», τόνισε και πρόσθεσε ότι αυτό θα είναι μια επείγουσα απάντηση στην κρίση.
Ανέφερε ακόμη ότι ο δικομματισμός βρίσκεται σε κρίση και είναι αμφίβολο εάν θα καταφέρει να ορθοποδήσει ξανά.
Αναφερόμενος στο ΚΚΕ τόνισε ότι «περιχαρακώνεται και εξαντλεί τη ρητορική του στην προσπάθεια να αποδείξει ότι είναι η μοναδική αριστερά στον τόπο».
Για τους Οικολόγους-Πράσινους τόνισε ότι «έχουν επιλέξει να μαζέψουν ψήφους χαλαρής συμπάθειας και χαλαρής διαμαρτυρίας».
«Είναι ώρα για τη μεγάλη ανατροπή», τόνισε και κατέληξε: «Η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος δρόμος για την οικοδόμηση του τρίτου πόλου. Ο δρόμος για μια λύση πέρα από τον δικομματισμό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
- Αττική: Ήχησε το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα

