F1: Ο Felipe Massa έβαλε ψηλά τον πήχη για την Πόλη
F1: Ο Felipe Massa έβαλε ψηλά τον πήχη για την Πόλη
Ο Felipe Massa έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για το Grand Prix Τουρκίας της προσεχούς Κυριακής (07/06), λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη φετινή νίκη της Scuderia και τέταρτη διαδοχική δική του! Η πίστα της Πόλης ταιριάζει ιδιαίτερα στο οδηγικό του στιλ.
Απλώς μου αρέσει η πίστα και αισθάνομαι άνετα εκεί, αλλά είναι δύσκολο γιατί μου ταιριάζει περισσότερο από άλλες πίστες είπε ο Βραζιλιάνος. Είναι αλήθεια ότι προτιμώ τις πίστες που προσφέρουν συνεχή γρήγορο ρυθμό και έχω καλή αίσθηση σε όλες τις στροφές εδώ. Πιστεύω ότι έχω βρει κι έναν καλό τρόπο να ρυθμίζω το μονοθέσιο τέλεια για τις απαιτήσεις της πίστας.
Στην Κωνσταντινούπολη έχουμε κάνει ορισμένες αεροδυναμικές βελτιώσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε την πρόοδο με όσο το δυνατόν ταχύτερους ρυθμούς. Θα είναι φανταστικό να διαπιστώσουμε ότι είμαστε σε θέση να κερδίσουμε στην Τουρκία, κατέληξε ο Felipe Massa.
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας
- Κάνεις κουτσομπολιό και δεν το ξέρεις
- «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Ποιος θα είναι ο Μόγλης στην παράσταση που θ’ ανέβει στο Λονδίνο
- Μέση Ανατολή: «Πονοκεφάλους» στην κυβέρνηση για την ενεργειακή κρίση – Ο αγροτικός τομέας και οι αυξήσεις στο ράφι
- Καρκίνος: Σταθερά στο 7% των δαπανών υγείας – Βελτιώνεται η επιβίωση





