
Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων στις 7 Ιουνίου
Αλλαγές έχουν προγραμματιστεί, από το υπουργείο Πολιτισμού, στο ωράριο λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων την Κυριακή 7 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών.
43
Αλλαγές έχουν προγραμματιστεί στο ωράριο λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων την Κυριακή 7 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού:
* Όσοι χώροι λειτουργούν σε διπλή βάρδια (08.00-20.00) θα εφαρμόσουν ωράριο λειτουργίας μονής βάρδιας (08.30-15.00).
* Οι λοιποί αρχαιολογικοί χώροι, τα μουσεία και τα μνημεία θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.
Σημειώνεται, ότι το σύνολο των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, κατά πάγια πρακτική, παρέμεναν κλειστά κατά την ημέρα των εκλογικών αναμετρήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου όταν δεν βάζεις πρωτεΐνη στη διατροφή σου;
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα ως ράπερ
- Οι Ιάπωνες ξέρουν – Είναι το ikigai το «μυστικό» για μια πιο χαρούμενη ζωή;
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας




