Στο κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων «Αργώ» ο Γιώργος Παπανδρέου
Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπανδρέου την αποδυνάμωση, από την πλευρά της κυβέρνησης, των δομών πρόνοιας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχικής Υγείας των Δήμων Χολαργού και Αγ. Παρασκευής «Αργώ».
38
«Είναι απαράδεκτη η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, που αποδυναμώνει συστηματικά τις δομές πρόνοιας που έχει ανάγκη ο τόπος» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχικής Υγείας των Δήμων Χολαργού και Αγ. Παρασκευής «Αργώ».
«Χιλιάδες οικογένειες που πλήττονται από το πρόβλημα της εξάρτησης από ναρκωτικά, αλλά και από άλλες εξαρτήσεις, έχουν ανάγκη τα κέντρα πρόληψης που δυστυχώς σήμερα υποχρηματοδοτούνται» τόνισε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι τα κέντρα αυτά που δημιουργήθηκαν επί των ημερών μας, θα έπρεπε σήμερα να λειτουργούν και να αυξάνονται, όμως έκλεισαν ακόμα και το Κέντρο εκπαίδευσης στελεχών των Κέντρων Πρόληψης.
«Αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει, για μας η πρόληψη είναι προτεραιότητα, για να κάνουμε πιο ανθρώπινη την κοινωνία και θα την κάνουμε» κατέληξε ο κ. Παπανδρέου, ευχαριστώντας και όλους όσους εργάζονται στα κέντρα αυτά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας