Συζήτηση για την ουσία και ενίσχυση του ΚΚΕ στην ευρωκάλπη ζητά η Αλ.Παπαρήγα
Την ανάγκη να υπάρξει πλατιά συζήτηση στο λαό για τα ουσιαστικά προβλήματα υπογράμμισε η γγ του ΚΚΕ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη. Η Αλ.Παπαρήγα ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ στην ευρωκάλπη, «γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που δεν λέρωσε τα χέρια του, είτε στο εθνικό κοινοβούλιο είτε στο ευρωκοινοβούλιο».
30
Για μας λοιπόν, μία είναι επιλογή: Να ανοίξει πλατιά συζήτηση στο λαό για τα ουσιαστικά προβλήματα. Όλα τα άλλα που ζούμε είναι η σαβούρα, η σήψη, η σαπίλα ενός πολιτικού συστήματος, που δεν πρόκειται να εξυγιανθεί ούτε με εξεταστικές επιτροπές, ούτε με το αν θα μπουν στον Κορυδαλλό κάποιοι πολιτικοί».
Την ανάγκη να υπάρξει πλατιά συζήτηση στο λαό για τα ουσιαστικά προβλήματα υπογράμμισε η γγ του ΚΚΕ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη.
Η Αλ.Παπαρήγα ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ στην ευρωκάλπη, «γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που δεν λέρωσε τα χέρια του, είτε στο εθνικό κοινοβούλιο είτε στο ευρωκοινοβούλιο».
Αναφερόμενη στις εκλογές του Ιουνίου η γγ τόνισε ότι η μάχη είναι μία από τις κορυφαίες πολιτικές μάχες που δίνεται. «Μπορεί να σε πάει πίσω, μπορεί να σε πάει και πολύ μπροστά. Επομένως εμείς δουλεύουμε για το πολύ μπροστά του λαού, με δυνατό ΚΚΕ και με ιδεολογικά και πολιτικά χειραφετημένο εργατικό κίνημα, με ισχυρή συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα.»
Σχετικά με την υπόθεση Παυλίδη και το νόμο περί ευθύνης υπουργών, εξήγησε ότι το ΚΚΕ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το νόμο, αλλά ξεκαθάρισε ότι η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να έχει κανένα κύρος, «γιατί έβγαλε σωρεία αντιλαϊκών αποφάσεων όπως και οι προηγούμενες με την ΠΑΣΟΚική πλειοψηφία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του
- Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κύματα καταιγίδων τις επόμενες ώρες και στην Αττική
- Τραμπ: Παρουσίασε το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Η Γάζα θα διοικηθεί υπέροχα» – Τι είπε για ΟΗΕ

