Σε λεωφορειολωρίδες της Αθήνας θα κυκλοφορούν πιλοτικά τα ταξί από 1η Μαΐου
Σε τρεις ειδικές λεωφορειολωρίδες της Αθήνας θα μπορούν να κυκλοφορούν πιλοτικά τα ταξί από 1η Μαΐου έως 15 Ιουλίου, μετά από απόφαση του ΟΑΣΑ. Τις λωρίδες αυτές θα μπορούν οι οδηγοί ταξί να τις χρησιμοποιούν καθημερινά σε συγκεκριμένες ώρες και μόνον εφόσον μεταφέρουν επιβάτες.
103
Σε τρεις λεωφορειολωρίδες της Αθήνας θα μπορούν να κυκλοφορούν πιλοτικά τα ταξί από 1η Μαΐου έως 15 Ιουλίου, μετά από απόφαση του ΟΑΣΑ, ο οποίος μελετά με τη βοήθεια του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου τη ροή των λεωφορειολωρίδων και επιδιώκει να βοηθήσει την κυκλοφορία στην πρωτεύουσα.
Οι τρεις λωρίδες λεωφορείων στις οποίες θα επιτρέπεται για 2,5 μήνες να κινούνται και τα ταξί και από τις οποίες διέρχονται 6 έως 15 λεωφορεία την ώρα είναι:
-Λένορμαν, στην κατεύθυνση προς περιφέρεια, στο τμήμα μεταξύ των οδών Τριπόλεως και Κρέοντος.
-Λένορμαν στην κατεύθυνση προς κέντρο, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κρέοντος και Παλαμηδίου.
-Στην ειδική λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής της οδού Μεταμορφώσεως στο Χαλάνδρι, στο τμήμα μεταξύ των οδών Δουκίσσης Πλακεντίας και Ολύμπου.
Τις τρεις αυτές ειδικές λωρίδες μπορούν να χρησιμοποιούν τα ταξί καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή μόνο κατά τις ώρες 10.00-13.00 και 18.00-21.00 και το Σάββατο από τις 10.00 ως τις 13.00.
Διευκρινίζεται ότι η κίνησή τους στις εν λόγω λεωφορειολωρίδες επιτρέπεται μόνον εφόσον μεταφέρουν επιβάτες και σε καμιά περίπτωση για επιβίβαση ή αποβίβαση επιβατών ή για άλλους λόγους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
- Σάνεν Ντόχερτι: Πικρή δικαστική μάχη 18 μήνες από τον θάνατο της – Η περιουσία, ο πρώην σύζυγος και η προδοσία
- Ινδονησία: Εντοπίστηκε μία σορός μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους
- ΕΕ: Βαθαίνει το μισθολογικό χάσμα – Μπορούν οι συλλογικές συμβάσεις να λειτουργήσουν ως ανάχωμα;
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe

