MotoGP Ιαπωνίας 2009: Η βροχή χάρισε την pole στον V. Rossi
Οι δοκιμές κατάταξης ακυρώθηκαν λόγω βροχής και μέτρησε ο πρώτος χρόνος του Ιταλού στα ελεύθερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε τις φωτογραφίες από το Μοτέγκι.
Ο Valentino Rossiτης Yamaha κέρδισε χωρίς κόπο την pole position γιατο MotoGP Ιαπωνίας,καθώς οι δοκιμές κατάταξης ακυρώθηκαν λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπληξε την πίστα του Μοτέγκι σήμερα το πρωί.
Για να βγει η σειρά εκκίνησης μέτρησαν οι χρόνοι των δύο περιόδων ελεύθερων δοκιμών, αλλά επειδή οι σημερινές δοκιμές διεξήχθησαν υπό βροχή, οι χρόνοι της Παρασκευής ήταν σημαντικά καλύτεροι. Χθες ο V. Rossi είχε διαφορά 56 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον Casey Stoner (Ducati). Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο ομόλογος του γιατρού στη Yamaha, Jorge Lorenzo.
Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη σειρά εκκίνησης και εδώ περισσότερες πληροφορίες και δείτε τις φωτογραφίες από το Μοτέγκι.
auto.in.gr
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


