
Η ΟΝ Telecoms προχώρησε σε συμφωνία εξαγοράς των NetOne και Αlgonet.
Η ΟΝ Telecoms προχώρησε σε συμφωνία με τους μετόχους και τις Διοικήσεις των Εταιριών NetOne A.E. και Αlgonet Α.Ε. για την εξαγορά των ανωτέρω Παρόχων με προσφορά νέων μετοχών που θα εκδοθούν για αυτό το σκοπό. Η εξαγορά θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες με την πραγματοποίηση των σχετικών νομικών διαδικασιών και διαδικασιών ελέγχου.Η ON Telecoms […]

Η ΟΝ Telecoms προχώρησε σε συμφωνία με τους μετόχους και τις Διοικήσεις των Εταιριών NetOne A.E. και Αlgonet Α.Ε. για την εξαγορά των ανωτέρω Παρόχων με προσφορά νέων μετοχών που θα εκδοθούν για αυτό το σκοπό. Η εξαγορά θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες με την πραγματοποίηση των σχετικών νομικών διαδικασιών και διαδικασιών ελέγχου.
Η ON Telecoms με σκοπό την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού της προγράμματος, αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα και σε νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, και για αυτό το λόγο έχει συμφωνήσει με ενδιαφερόμενους επενδυτές για τη συμμετοχή τους σ’αυτή με την καταβολή μετρητών ύψους 10 εκ.ευρώ.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΝ Telecoms κατά 26,3 εκ. ευρώ, από τους υπάρχοντες μετόχους της, με την πιστοποίηση της καταβολής των σχετικών κεφαλαίων.
Η νέα κεφαλαιακή ενίσχυση της ΟΝ Telecoms και η διεύρυνση της πελατειακής και μετοχικής της βάσης, θα αποτελέσουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην πορεία της που ξεκίνησε πριν 2 περίπου χρόνια με την παροχή στο κοινό καινοτόμων υπηρεσιών Τηλεφωνίας, γρήγορου και αξιόπιστου Internet και Ψηφιακής τηλεόρασης, και που σε συνδυασμό με τη σύγχρονη υποδομή του δικτύου της άλλαξαν το τοπίο των Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.
Η ON Telecoms, σήμερα, με πιο ισχυρή θέση στην αγορά και με νέα προϊόντα και υπηρεσίες παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και τις συγκλίσεις στο κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και των Ευρυζωνικών υπηρεσιών, με σκοπό να λειτουργήσει ως καταλύτης στο ελληνικό Τηλεπικοινωνιακό γίγνεσθαι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ρωσία διοργανώνει περιορισμένης κλίμακας παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – «Βλακώδες» το αστείο Ζελένσκι, λέει το Κρεμλίνο
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Τρεις αναφορές στα αρχεία του Πενταγώνου για θεάσεις UFO στην Ελλάδα – Τι εκτιμά ειδικός
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 11 – 15 Μαΐου
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρινέλλα: Σήμερα το μνημόσυνο της τραγουδίστριας στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς
- Αντιμέτωπη με τις επιλογές της η κυβέρνηση – «Κόκκινη κάρτα» και από ψηφοφόρους της ΝΔ
- Ήταν στόχος του μυστήριου θαλάσσιου drone στην Λευκάδα κάποιο σημείο της Μεσογείου; – Τι ερευνούν οι ελληνικές αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442