WRC: Το Impreza WRC08 του Marcus Gronholm
WRC: Το Impreza WRC08 του Marcus Gronholm
Το υπουργείο Τουρισμού της Πορτογαλίας είναι ο βασικός χορηγός της επιστροφής του Marcus Gronholm στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, όπως αποδείχθηκε σήμερα με την παρουσίαση του Subaru Impreza WRC2008 που θα οδηγήσει ο Φινλανδός στο Ράλι Πορτογαλίας (3-5 Απριλίου 2009).
Ο δις πρωταθλητής θα κάνει δοκιμές αυτές τις μέρες στην Ουαλία και στην Ισπανία αντίστοιχα για να εξοικειωθεί με το αυτοκίνητο. Σε έναν τέλειο κόσμο ο Marcus θα είχε περισσότερο χρόνο με το αυτοκίνητο, όμως με την εμπειρία του είμαι σίγουρος ότι θα βρει γρήγορα ρυθμό με το Impreza είπε ο τεχνικός διευθυντής της Prodrive.
Ο David Lapworth κατέληξε: Κάναμε πολύ μικρές αλλαγές στο αυτοκίνητο εξαιτίας των περιορισμών από τους κανονισμούς. Η σημαντικότερη είναι η τοποθέτηση αναρτήσεων της Ohlins.
- Ένα γράμμα του DNA αρκεί για να μετατρέψει θηλυκά έμβρυα σε αρσενικά
- Ο Τραμπ ακύρωσε ό,τι ονειρεύεται κάθε λογικός πρόεδρος: Καλούς πράκτορες και ακριβείς πληροφορίες για το Ιράν
- Οι τελευταίες «δουλειές» που έκανε ο Κώστας Τσιάρας, πριν κλείσει την πόρτα του ΥΠΑΑΤ
- Στο «στόχαστρο» και της Μίλαν ο Καρέτσας
- Γιαν Μαρτέλ: Οι ήρωες της Ιλιάδας είναι οι Γκέιτς και οι Έπσταϊν της εποχής που τσακώνονται μεταξύ τους
- Στον Προφήτη Ελισσαίο του Ψυρρή η πρώτη προφορά του Επιταφίου – Κατάνυξη στη «γειτονιά» του Παπαδιαμάντη


