F1: Και MotoGP και Formula 1 στη Βουλγαρία!
F1: Και MotoGP και Formula 1 στη Βουλγαρία!
Πριν από λίγες εβδομάδες ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Sergei Stanishev, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο διοργάνωσης αγώνα του MotoGP από το 2012 σε πίστα που πρόκειται να κατασκευαστεί τα προσεχή χρόνια στη γειτονική μας χώρα.
Τώρα γίνεται γνωστό ότι Βούλγαροι αξιωματούχοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Formula One Management (FOM) για τη μελλοντική διοργάνωση αγώνα και της Formula 1. Το θέμα έχει αναλάβει ο Bogdan Nikolov, πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλέτας της Βουλγαρίας (BMF).
Αναμένουμε κάποιο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Μόλις υπογράψουμε το συμβόλαιο φιλοξενίας της Formula 1, τότε θα προχωρήσουμε με την κατασκευή και δεύτερης πίστας, είπε ο B. Nikolov.
Πάντως, μέχρι το καλοκαίρι του 2008 με τη F1 διαπραγματευόταν ο πρόεδρος της Λέσχης Αγώνων Αυτοκινήτου της Βουλγαρίας, Georgi Yankoulov, ο οποίος δήλωσε πως …δεν μπορώ να φανταστώ ότι η FIA θα δεσμευτεί πριν τα εγκαίνια της πίστας. Δεν εναντιώνομαι στην ιδέα, απλώς έχω μετριοπαθείς προσδοκίες.
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα