Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
H Εταιρία ‘Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ’ ανακοινώνει ότι προέβη στην πώληση ακινήτου ιδιοκτησίας της στο ‘επιχειρηματικό πάρκο Πέτρα Γιαλού Βούλια Προκαλήσι’ του δήμου Σπάτων Αττικής έναντι τιμήματος 2.300.000 ευρώ. Μέρος του τιμήματος θα χρησιμοποιηθεί για την μείωση τραπεζικού δανεισμού. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
H Εταιρία ‘Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ’ ανακοινώνει ότι προέβη στην πώληση ακινήτου ιδιοκτησίας της στο ‘επιχειρηματικό πάρκο Πέτρα Γιαλού Βούλια Προκαλήσι’ του δήμου Σπάτων Αττικής έναντι τιμήματος 2.300.000 ευρώ. Μέρος του τιμήματος θα χρησιμοποιηθεί για την μείωση τραπεζικού δανεισμού.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!