Ισοπαλία για ΠΑΟΚ και Διομήδη με… ιπτάμενα αντικείμενα, ήττα της ΑΕΚ
Ο Πανελλήνιος συνεχίζει να... αναπνέει τον αέρα της κορυφής και μετά την 20ή αγωνιστική καθώς απέδρασε με την νίκη από τον Μινώταυρο (32-21). Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται ισόπαλος 29-29 με τον Διομήδη με αντικείμενα να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην έδρα της από τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας (22-25).
Ο Πανελλήνιος συνεχίζει να… αναπνέει τον αέρα της κορυφής και μετά την 20ή αγωνιστική καθώς απέδρασε με την νίκη από τον Μινώταυρο (32-21). Κορυφαίος για την ομάδα των Ολυμπιονικών ήταν ο Σρεντένοβιτς ο οποίος πέτυχε 6 τέρματα.
Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται ισόπαλος 29-29 με τον Διομήδη. Μάλιστα 52 πριν το τέλος φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο δύο μπουκάλια νερό και ένα πλαστικό κυπελλάκι με καφέ. Τελικά δόθηκε τάιμ-αουτ, σκουπίστηκε ο αγωνιστικός χώρος και συνεχίστηκε κανονικά ο αγώνας.
Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην έδρα της από τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας (22-25), ενώ ο Δούκας επικράτησε εκτός έδρας του Κορωπίου 22-19. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση του Φίλιππου Βέροιας – Θερμαϊκού, από την οποία θα εξαρτηθεί αν θα παραμείνει μόνος του στην κορυφή ο Πανελλήνιος.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.