Ποινική δίωξη εις βάρος πέντε ατόμων για την απόδραση από τον Κορυδαλλό
Ποινική δίωξη για συμμετοχή σε απόδραση κρατουμένου από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Πειραιά εις βάρος του πιλότου του ελικοπτέρου, τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων και ενός εξωτερικού φρουρού. Η δίωξη αφορά στην απόδραση των δύο κακοποιών Παλαιοκώστα και Ριζάι.
30
Ποινική δίωξη για συμμετοχή σε απόδραση κρατουμένου από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Πειραιά εις βάρος του πιλότου του ελικοπτέρου, τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων και ενός εξωτερικού φρουρού.
Η δίωξη αφορά στην απόδραση των δύο κακοποιών Παλαιοκώστα και Ριζάι.
Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους πέντε κατηγορούμενους να δικασθούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο.
Το δικαστήριο διέκοψε αργά το βράδυ και η δίκη θα επαναληφθεί το μεσημέρι της Τρίτης.
Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε συνελήφθησαν νωρίς το πρωί.
Επιπλέον,ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε και έλαβε την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του διευθυντή σωφρονιστικής πολιτικής του υπουργείου κ. Κουτσούκη, τον οποίο έθεσε ταυτόχρονα σε αναστολή εκτέλεσης των καθηκόντων του.
Επίσης, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο αρχιφύλακες, ένας υπαρχιφύλακας και τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού όπως και δύο εξωτερικοί φρουροί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 82-79: Σπουδαία νίκη με κορυφαίο τον Ντε Κολό, η ομάδα του Σάρας!
- Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Bαγιάτας, δημιουργός του ουζερί «Βομβίδια»
- Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση ηττήθηκε από τις κινητοποιήσεις των αγροτών
- Η νέα εποχή στις αγορές: Ρευστότητα Made in China
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο στα Πατήσια
- «Η Γροιλανδία είναι σύμμαχος, όχι περιουσιακό στοιχείο», δηλώνει Ρεπουμπλικανή γερουσιαστής των ΗΠΑ