38

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τις επόμενες 36 ώρες στη χώρα.

Ειδικότερα, για την Τρίτη οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα παραπάνω φαινόμενα είναι το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και τη νύχτα η Μακεδονία.

Χιονόπτωση σημειώνεται σε ορεινές περιοχές των νομών Πέλλας και Φλώρινας. Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού που συνδέει την Αρνισσα με το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα, καθώς και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου.

Την Τετάρτη ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στη Θράκη.

Στην περιοχή της Αττικής καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τη νύχτα της Τρίτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ