Σχεδόν οκτώ στους δέκα πολίτες επιθυμούν επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια
Σαφώς ικανοποιημένοι από την έως τώρα θητεία του Κάρολου Παπούλια ως Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίζονται οι Έλληνες σε ποσοστό 82,4%, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί (77,7%) που επιθυμούν να παραμείνει στο πολιτειακό του αξίωμα έως το 2015, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB.
103
Σαφώς ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα θητεία του Κάρολου Παπούλια ως Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίζονται οι Έλληνες σε ποσοστό 82,4%, που τον αξιολογεί θετικά ως προς την άσκηση των καθηκόντων του, όπως δείχνει δημοσκόπηση της MRB για τον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 86,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ και το 90,5% επιδοκιμάζουν τον κ. Παπούλια.
Όσον αφορά στην επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια, το 77,7% δηλώνει πως επιθυμεί την παραμονή του στην Ηρώδου Αττικού και για την επόμενη πενταετία.
Αναφορικά με τη δήλωση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος τόνισε ότι «στηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ.Παπούλια, αυτό όμως μπορεί να γίνει αφού μεσολαβήσουν εκλογές», τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι οι πολίτες δε συμφωνούν με τη σύνδεση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας με πρόωρες εκλογές.
Έτσι το 52,2% αποδοκιμάζει την άποψη του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δήλωση δε βρίσκει καθολική αποδοχή ούτε μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι το 30,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με τη συγκεκριμένη πρόταση, όπως και το 71,4% των ψηφοφόρων της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έγκλημα λόγω TikTok στην Πάφο: 30χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον θείο του για ασήμαντη αφορμή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις;
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
