
Μείωση 15% στην αξία των εξαγωγών το Νοέμβριο
Μείωση 15,5% σημείωσε η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών κατά το Νοέμβριο του 2008, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Οι εισαγωγές υποχώρησαν κατά 16,3%.
27
Μείωση 15,5% σημείωσε η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών κατά το Νοέμβριο του 2008, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΕΣΥΕ.
Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών υποχώρησε στα 1,353 δισ. ευρώ, έναντι 1,601 δισ. ευρώ το Νοέμβριο του 2007.
Σε ότι αφορά τη συνολική αξία των εισαγωγών-αφίξεων, η ΕΣΥΕ ανακοίνωσε ότι μειώθηκε στα 4,029 δισ. ευρώ περίπου, έναντι των 4,815 δισ. ευρώ το Νοέμβριο του 2007 (-16,3%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημογραφικό: «Πολλαπλασιαστής κινδύνων» για την οικονομία – Το στοίχημα της επόμενης ημέρας
- Geely vs Tesla: Η Κίνα «πατάει γκάζι» στα robotaxi
- Για τον ΟΦΗ (ευτυχώς) δεν είναι 1987 (vid)
- Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν την Πρωτομαγιά
- «Αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει την επίθεση στο Εφετείο η Γενική Επιτροπεία των Διοικητικών Δικαστηρίων
- Ισπανία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη – Ιμάντας παιχνιδιού έσπασε και τραυματίστηκαν 4 άτομα


