30

Έλεγχο των πεπραγμένων της εταιρίας καθαρισμών «τουλάχιστον την τελευταία τετραετία, από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Κούνεβα προσελήφθη σε αυτήν» ζητούν με ενυπόγραφη ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Εκτιμούμε ότι το δικαίωμα εργασίας των 850 εργαζομένων, με τη στήριξη του υγιούς συνδικαλισμού και τη στήριξη όσων πραγματικά πονούν και μοχθούν στη ζωή για δίκαιο και αξιοπρέπεια θα σταθούν απέναντι σε όποιους επιχειρούν να έχουν ίδια οφέλη από μια ανθρώπινη τραγωδία».

Οι εργαζόμενοι ζητούν από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Απασχόλησης να προχωρήσει σε έλεγχο, ώστε να δοθούν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όσα λέγονται περί ανασφάλιστης εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας, συνθηκών εργασίας κλπ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ