Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Στοίχημα του 2009 η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, λέει ο πρόεδρος του ΧΑ

Στοίχημα του 2009 η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, λέει ο πρόεδρος του ΧΑ

Στα προβλήματα θα αντιμετωπίσει η χρηματιστηριακή αγορά το 2009 αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΧΑ Σπύρος Καπράλος, κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση του 2009. Ο κ. Καπράλος τόνισε ότι το στοίχημα της νέας χρονιάς είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης επενδυτών και καταναλωτών.

30

Στα προβλήματα θα αντιμετωπίσει η χρηματιστηριακή αγορά το 2009 αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΧΑ Σπύρος Καπράλος, κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση του 2009.

«Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει το 2008 ως το έτος της… «αρκούδας» για τα χρηματιστήρια διεθνώς. Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για ένα από τα χειρότερα χρόνια στην ιστορία των κεφαλαιαγορών» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι σε 12 μήνες τα χρηματιστήρια σε διεθνές επίπεδο έχασαν 30 τρισ. δολάρια.

Όσο για το ΧΑ οι απώλειες του 2008 έφτασαν στα 2/3 της κεφαλαιοποίησής του, ενώ οι τιμές των μετοχών βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας δεκαετίας.

Ο κ. Καπράλος είπε ακόμα ότι δεν υπάρχουν συνταγές που θα λειτουργήσουν σαν πανάκεια για την κρίση, ωστόσο, το βασικό στοίχημα είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών και των καταναλωτών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies