
Στις 10 και 11 Ιανουαρίου η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Συμβούλων Εφήβων
Η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Συμβούλων Εφήβων, που αποτελείται από μαθητές γεννημένους μεταξύ 1991-1995 θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιανουαρίου, ύστερα από διαδικασία περίπου τριών μηνών και σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.
103
Ύστερα από διαδικασία περίπου τριών μηνών και σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, ο Συνήγορος του Παιδιού ανακοίνωσε ότι στις 10 και 11 Ιανουαρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Συμβούλων Εφήβων, δηλαδή μαθητών, που γεννήθηκαν μεταξύ των ετών 1991-95, 16 αγόρια και 17 κορίτσια.
Η τελική επιλογή έγινε με κλήρωση, μεταξύ 410 αιτήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια που είχαν τεθεί εξαρχής, ενώ στη διαδικασία της κλήρωσης για τους 33 εφήβους που θα συμμετάσχουν στην Ομάδα Συμβούλων Εφήβων υπήρχε και εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας.
Η επόμενη συνεδρίαση της Ομάδας Συμβούλων Εφήβων θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η τελευταία μέρα της regular season του ΝΒΑ: Μεγάλα παιχνίδια για το καλύτερο πλασάρισμα
- Στη Μητρόπολη Αθηνών έκανε Ανάσταση ο Νίκος Ανδρουλάκης
- Προελαύνει για το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
- One in Ten Struggle With Focus, Greek Survey Finds
- Συνελήφθη 32χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol Τουρκίας
- Παίζει τα… ρέστα της η Εθνική Γυναικών κόντρα στην Αυστρία
