Ισόβια κάθειρξη για Βρετανό που βίαζε επί 25 χρόνια τις δύο του κόρες
Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ένας πατέρας από τη Βρετανία, ο οποίος βίαζε τις δύο κόρες του επί 25 χρόνια, αποκτώντας μαζί τους επτά παιδιά. Ο 56χρονος άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του από την ηλικία των οκτώ ετών.
Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ένας 56χρονος άνδρας από τη Βρετανία, ο οποίος επί 25 χρόνια βίαζε τις δύο του κόρες, αποκτώντας μαζί τους επτά παιδιά.
Ο 56χρονος καταδικάστηκε την Τρίτη σε ισόβια κάθειρξη από δικαστήριο του Σέφιλντ, στη βόρεια Αγγλία, με την υποχρέωση να εκτίσει τουλάχιστον 19,5 χρόνια.
Έχει ξεκινήσει μάλιστα ανεξάρτητη έρευνα για την υπόθεση, που θυμίζει εκείνη του Αυστριακού αιμομείκτη πατέρα, Γιόζεφ Φριτσλ.
Ο άνδρας απέκτησε πέντε παιδιά με την μικρότερη κόρη του και δύο με την μεγαλύτερη. Δύο από τα παιδιά που απέκτησε με την μεγαλύτερη κόρη του πέθαναν την ημέρα που γεννήθηκαν.
Οι δύο κόρες απέβαλαν πέντε φορές και άλλες πέντε έκαναν άμβλωση, ενώ οι γιατροί τις συμβούλευσαν να μην αποκτήσουν άλλα παιδιά από τον συγκεκριμένο άνδρα, που τότε δε γνώριζαν ότι ήταν ο πατέρας τους.
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι κόρες του δράστη βρίσκονταν ακόμη στο δημοτικό και η ηλικία τους ήταν οκτώ και δέκα ετών. Όταν μάλιστα δεν ενέδιδαν, ο πατέρας τους τις χτυπούσε.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας