Ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, αποκάλυψε ότι το βράδυ του GP Βραζιλίας έσπασε την τηλεόρασή του μετά τη δραματική απώλεια του φετινού τίτλου της Formula 1 από τον Felipe Massa.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Ferrari έχασε το πρωτάθλημα στην τελευταία στροφή, όταν ο Lewis Hamilton πέρασε τον Timo Glock και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, η οποία αρκούσε στον Αγγλο για να γίνει ο νεαρότερος πρωταθλητής της ιστορίας.


Εσπασα την τηλεόραση, πρέπει να πω την αλήθεια είπε ο L. Montezemolo στην αγγλική εφημερίδα Daily Telegraph. Η κόρη μου στο διπλανό δωμάτιο τρόμαξε πολύ. Ευτυχώς είχαμε κι άλλη τηλεόραση και κατάφερα να δω την τελετή του βάθρου, την οποία και απόλαυσα. Αν δεν κάνω λάθος, στην ιστορία της F1 δεν είδαμε ποτέ ένα πρωτάθλημα να κρίνεται στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου του τελευταίου Grand Prix, κατέληξε ο Ιταλός.