Στους δρόμους δικηγόροι και φορείς του Ηρακλείου με αίτημα την ίδρυση Εφετείου
Δικηγόροι και φορείς του Ηρακλείου κατέβηκαν στους δρόμους, πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας από τη Λότζια μέχρι τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, ζητώντας την ίδρυση Εφετείου στην περιοχή. Θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σ.Χατζηγάκη την Τρίτη.
103
Δικηγόροι και φορείς του Ηρακλείου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας από τη Λότζια μέχρι τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, με κεντρικό σύνθημα «Εφετείο τώρα στο Ηράκλειο».
Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Σεραφείμ Τσόκα, παρουσία βουλευτών.
Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για το κλίμα που επικρατεί και του ζήτησαν να μεταφέρει τα λεγόμενά τους στον αρμόδιο υπουργό.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, τόνισε από την πλευρά του ότι ο αγώνας των δικηγόρων και των φορέων της Ανατολικής Κρήτης εντείνεται καθημερινά και δεν θα σταματήσει αν δεν ιδρυθεί το Εφετείο.
Στο μεταξύ, την Τρίτη οι δικηγόροι του Ηρακλείου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σωτήρη Χατζηγάκη, προκειμένου να αποσπάσουν δέσμευση για ταυτόχρονη ίδρυση τεσσάρων Εφετείων, μεταξύ των οποίων και του Ηρακλείου, για το οποίο γνωμοδότησε θετικά η ολομέλεια του Αρείου Πάγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Live η ομιλία Ανδρουλάκη στη Βουλή για το αγροτικό
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

