
Σημαντική πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη
Με σημαντική πτώση άνοιξαν το πρωί της Τετάρτης τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά τη βουτιά κατά 9,38% που σημείωσε το χρηματιστήριο του Τόκιο, καθώς οι χρηματαγορές συνεχίζουν να συνταράσσονται από τη χρηματοπιστωτική κρίση και τις επιπτώσεις της στην οικονομίας.
53
Με σημαντική πτώση άνοιξαν το πρωί της Τετάρτης τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά τη βουτιά κατά 9,38% που σημείωσε το χρηματιστήριο του Τόκιο, καθώς οι χρηματαγορές συνεχίζουν να συνταράσσονται από τη χρηματοπιστωτική κρίση και τις επιπτώσεις της στην οικονομία.
Η πτώση στο χρηματιστήριο του Παρισιού συνεχίστηκε με τον δείκτη CAC 40 να υποχωρεί κατά 7% μετά την πτώση κατά 2% που είχε σημειώσει κατά την έναρξη των συναλλαγών.
Ανάλογη τάση παρατηρείται και στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης, όπου ο δείκτης DAX σημείωσε πτώση κατά 5% στις 07:22 ώρα Γκρήνουιτς (10:22 ώρα Ελλάδας) και διαμορφώθηκε στις 5.060,55 μονάδες.
Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο δείκτης FTSE έχασε πάνω από 3% λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών οι οποίες είχαν αρχίσει με πτώση κατά 1,64%.
Στις Βρυξέλλες, ο δείκτης Bel 20 άνοιξε με πτώση κατά 6,53% και διαμορφώθηκε στις 2.344,69 μονάδες.
Στο Αμστερνταμ ο δείκτης ΑΕΧ υποχώρησε κατά 5,53% και διαμορφώθηκε στις 07:30 ώρα Γκρήνουιτς στις 292,32 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
- Η Google επενδύει έως και 40 δισ. δολάρια στην Anthropic
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


