«Είμαι καθαρός…» η απάντηση του Μπολτ στις κατηγορίες του Καρλ Λιούις
Ο Καρλ Λιούις σε μια πρόσφατη συνέντευξη του άφησε αιχμές αναφορικά με το εξωπραγματικό 9.69 που σημείωσε ο Γιουσέιν Μπολτ στα 100μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Tζαμαϊκανός σπρίντερ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η άποψη του Λιούις απο τη στιγμή που ο ίδιος είναι καθαρός.
Ο Καρλ Λιούις σε μια πρόσφατη συνέντευξη του άφησε αιχμές αναφορικά με το εξωπραγματικό 9.69 που σημείωσε ο Γιουσέιν Μπολτ στα 100μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Tζαμαϊκανός σπρίντερ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η άποψη του Λιούις απο τη στιγμή που ο ίδιος είναι καθαρός.
«Ξέρω ότι είμαι καθαρός. Ο,τι έχω πετύχει το έχω καταφέρει με τη σκληρή δουλειά. Ξέρω τι είπε ο Λιούις. Δεν με απασχολούν αυτά που είπε, καθώς αρκετοί άνθρωποι εκφράζουν παρόμοιες θέσεις. Οσο πιο γρήγορα τρέχεις τα 100μ. τόσο πιο πολλά θα λένε.
»Ο Λιούις μπορεί να λέει οτιδήποτε θέλει. Αυτή είναι η άποψή του», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Μπολτ.
Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100μ. και 200μ. έδωσε τη δική του απάντηση στην άποψη του Λιούις ότι δεν γίνονται συχνοί έλεγχοι στην Τζαμάικα.
«Περνάμε από αρκετούς ελέγχους στη Τζαμάικα. Μάλιστα έρχονται στα σπίτια μας νωρίς το πρωί. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να σηκώνεσαι στις 6 με 7 το πρωί, την ώρα που ευχαριστιέσαι τον ύπνο σου. Οταν είσαι μέσα στους 20 κορυφαίους αθλητές του κόσμου υποβάλλεσαι συνεχώς σε ελέγχους», τόνισε ο Μπολτ.
Ο Τζαμαϊκανός ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα 100μ.και 200μ. ενώ ως στόχο έχει και τα 400μ.: «Στο μέλλον είναι πιθανόν να αγωνιστώ στα 400μ.
»Αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά για να το πετύχω. Θέλω να δώσω το παρών στο Λονδίνο. Ελπίζω μόνο να μην κάνει… κρύο. Θέλω να κατακτήσω και πάλι το χρυσό μετάλλιο, καθώς θα είμαι 26 ετών.
»Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι συγκρεντρωμένος στο στόχο μου και να προπονούμαι σκληρά».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.