Αντιπολεμικές διαμαρτυρίες από Γεωργιανούς που ζουν στην Ελλάδα

Αντιπολεμικές διαμαρτυρίες από Γεωργιανούς που ζουν στην Ελλάδα

Αντιπολεμική πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Κυριακή Γεωργιανοί που ζουν στην Ελλάδα και αγωνιούν για τους δικούς τους ανθρώπους. Αντίστοιχη συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη· δραματική έκκληση από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Κάχι Καχιασβίλι.

28

Αντιπολεμική πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Κυριακή Γεωργιανοί που ζουν στην Ελλάδα και αγωνιούν για τους δικούς τους ανθρώπους.

Η πορεία ξεκίνησε το μεσημέρι από τον Αγιο Παντελεήμονα και κατέληξε το απόγευμα στη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, όπου βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Αντίστοιχη συγκέντρωση για τη διακοπή των συγκρούσεωνπραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, στο προξενείο της Ρωσίας. Ορισμένοι Γεωργιανοί συγκεντρώθηκαν και στο προξενείο της Γεωργίας για να μάθουν νέα για τους συγγενείς τους στη χώρα.

Μήνυμα να σταματήσει ο πόλεμος στη Γεωργία και να επικρατήσει η Ολυμπιακή Εκεχειρία έστειλαν οι ΈλληνεςΟλυμπιονίκες από το χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

ΟΚάχι Καχιασβίλι, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Οσετία, -του οποίου το πατρικό σπίτι καταστράφηκε- δήλωσε ότι θα καταθέσει τα ολυμπιακάμετάλλιά τουστην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ζητώντας νασταματήσει ο πόλεμος.

hspace=0Δείτε το βίντεο

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ανθρώπινα Δικαιώματα

Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; - Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα

Στρατολογεί η αστυνομία μετανάστες για να απωθήσουν βίαια άλλους μετανάστες πίσω στα χερσαία σύνορά της με την Τουρκία; Το δημοσίευμα «φωτιά» του BBC, το γραπτό ερώτημα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ανεπίσημη θέση των ελληνικών Αρχών.

Σύνταξη

Πάσχα 2026: Ασκήσεις επιβίωσης και αντοχής μεταξύ ακρίβειας και τήρησης των εθίμων

«Πάσχα των Ελλήνων» με την ακρίβεια να έχει «στρογγυλοκαθίσει», αποτυπώνοντας τη σκληρή οικονομική πραγματικότητα για τα νοικοκυριά. Οι ελιγμοί των καταναλωτών για να «κλειδώσουν» χαμηλότερες τιμές.

Στράτος Ιωακείμ
Στράτος Ιωακείμ

Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά

Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας

Βάιος Μπαλάφας
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version