
Στο Πεκίνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για πενθήμερη επίσκεψη
Στην Κίνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για πενθήμερη επίσκεψη κατά την οποία θα έχει συνομιλίες με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας για διμερή και διεθνή ζητήματα, ενώ θα επισκεφθεί και τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.
51
Στην Κίνα έφθασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για πενθήμερη επίσκεψη κατά την οποία θα έχει συνομιλίες με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας για διμερή και διεθνή ζητήματα, ενώ θα επισκεφθεί και τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Πεκίνου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδεύεται από την υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά, τον υπουργό Δικαιοσύνης Σωτήρη Χατζηγάκη, τους υφυπουργούς Γιάννη Βαληνάκη και Πέτρο Δούκα, καθώς και τον βουλευτή Μ Βαρβιτσιώτη, πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Αμυνας της Βουλής.
Στην προεδρική αποστολή μετέχουν εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην κινεζική αγορά.
Μετά τις συνομιλίες που θα έχει ο Κάρολος Παπούλιας με τον πρόεδρο της Κίνας αναμένεται να υπογραφούν μια συμφωνία ανταλλαγών και συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης των δύο χωρών, μια συμφωνία μεταξύ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ινστιτούτου Κομφούκιος και ένα μνημόνιο κατανόησης διμερούς αναπτυξιακής συνεργασίας.
Την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Σανγκάη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν: Ανάγκη να διατηρηθεί η εκεχειρία
- Η Μπιγιόνσε βοήθησε την Αν Χάθαγουεϊ να βρει το «swag» της
- Πληρώνοντας για το τίποτα: Οι «αναλογικές» διακοπές και η γοητεία της απόλυτης αποσύνδεσης
- Ο Πύργος του Πειραιά φωτίστηκε στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas
- Έκαναν… «Βιετνάμ» ένα γλέντι στην Εύβοια – Όταν βγήκαν λεκάνες και νιπτήρες για σπάσιμο
- Προκλητική δήλωση CEO της Perplexity: Η ΑΙ θα σας πάρει τις δουλειές, αλλά αξίζει τον κόπο


