Αποκλεισμός 3,5 ετών στην Γκεζιελέ για χρήση ερυθροποιητίνης
Η γαλλική ομοσπονδία στίβου επέβαλε ποινή αποκλεισμού 3 ετών και 6 μηνών στην Μπουχρά Γκεζιελέ, η οποία είχε βρεθεί θετική στην ουσία ερυθροποιητίνη. Η τρίτη Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2005 είχε υποβληθεί σε αιφνίδιο έλεγχο από την IAAF στο Παρίσι.
Η γαλλική ομοσπονδία στίβου επέβαλε ποινή αποκλεισμού 3 ετών και 6 μηνών στην Μπουχρά Γκεζιελέ, η οποία είχε βρεθεί θετική στην ουσία ερυθροποιητίνη.
Η μαροκινής καταγωγής αθλήτρια, που είχε κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στα 1.500μ. το 2005 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, είχε υποβληθεί σε αιφνίδιο έλεγχο από την IAAF στο Παρίσι.
Στην 29άχρονη αθλήτρια επιβλήθηκε αυστηρή τιμωρία μετά την αλλαγή της νομοθεσίας και την θέσπιση μεγαλύτερων ποινών, λόγω των αλεπάλληλων κρουσμάτων ντόπινγκ που έπληξαν τον αθλητισμό της χώρας στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.