27

Με ρυθμούς ανάπτυξης που υπερβαίνουν το μέσο όρο της ελληνικής αγοράς πληροφορικής, ο όμιλος SingularLogic ισχυροποίησε στο πρώτο τρίμηνο τη θέση του στην ελληνική αγορά λογισμικού και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, αύξηση 39,7% παρουσίασε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών που ανήλθε σε 22,1 εκατ. ευρώ. Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) εξαπλασιάστηκαν και ανήλθαν σε 4,3 εκατ. ευρώ έναντι 700.000 ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007.

Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων (ΕΒΤ) διαμορφώθηκαν σε 3 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 1,1 εκατ. ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007. Τα αποτελέσματα μετά φόρων επίσης βελτιώθηκαν και ανήλθαν σε 1,1 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2008 εμπλουτίστηκε περαιτέρω το υπόλοιπο ανεκτέλεστων έργων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα και συνεχίστηκε η ενδυνάμωση της εγκατεστημένης βάσης με νέες ενεργοποιήσεις λογισμικού.

 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ