
Αλλαγές στις πτήσεις της Ολυμπιακής και την Τρίτη
Συνεχίζονται και την Τρίτη τα προβλήματα των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των πιλότων των ελικοφόρων αεροσκαφών της εταιρίας.
88
Συνεχίζονται και την Τρίτη τα προβλήματα των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των πιλότων των ελικοφόρων αεροσκαφών της εταιρίας.
Έτσι, την Τρίτη ματαιώνονται 12 πτήσεις, δύο συγχωνεύονται, τρεις αλλάζουν ώρα αναχώρησης και δύο τροποποιούνται.
Συγκεκριμένα, ματαιώνονται οι πτήσεις από Αθήνα μετ επιστροφής για Μήλο, Κω, Σάμο, Νάξο, Μυτιλήνη, Χίο, Σκιάθο, Σύρο, Θεσσαλονίκη, Σκύρο, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


