
«Χειρόφρενο» στα ταξί από τα ξημερώματα και για 24 ώρες
Αφαντα θα γίνουν τα ταξί από τις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας έως τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν 24ωρη απεργία, διεκδικώντας υψηλότερη αύξηση κομίστρων. Το υπουργείο μεταφορών έχει ήδη ανακοινώσει αύξηση 5% από τις 19 Μαΐου.
53
Αφαντα θα γίνουν τα ταξί από τις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας έως τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν 24ωρη απεργία, διεκδικώντας υψηλότερη αύξηση κομίστρων.
Το υπουργείο μεταφορών έχει ήδη ανακοινώσει αύξηση 5% από τις 19 Μαΐου, ωστόσο το ποσοστό αυτό δεν ικανοποιεί τους αυτοκινητιστές, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν καλύπτεται το κόστος από τη ραγδαία αύξηση των τιμών του πετρελαίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΑΤΑ, το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί και συλλαλητήριο στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


