Αύξηση 11,3% στα 125 εκατ. ευρώ προβλέπει η Intralot για τα καθαρά κέρδη του 2008
Η Intralot αναμένει τα καθαρά της κέρδη να αυξηθούν φέτος κατά 11,3% στα 125 εκατ. ευρώ, όπως είπε την Τρίτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων.
27
Η Intralot αναμένει τα καθαρά της κέρδη να αυξηθούν φέτος κατά 11,3% στα 125 εκατ. ευρώ, όπως είπε την Τρίτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων.
Οι πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν κατά 37,6% στα 1,15 δισ. ευρώ.
«Το 70% των σημερινών εσόδων της Intralot είναι διασφαλισμένα για τα επόμενα δύο τρία χρόνια» είπε ο κ. Αντωνόπουλος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, την ισχυρή θέση της εταιρείας στον ανταγωνισμό, καθώςέχει καταφέρει να κερδίσει επτά μεγάλους πελάτες από τιςGtech και Scientific Games.
Η ισχυρή χρηματοοικονομική θέση της εταιρείας ευνοείται και από την άμεση πρόσβαση σε δανειακά κεφάλαια ύψυς 500 εκατ. ευρώ που αποκτήθηκαν με χαμηλότερα από τα τρέχοντα επιτόκια.
Σε ό,τι αφορά την επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές, ο κ. Αντωνόπουλος προανήγγειλε την είσοδο στην Βραζιλία, ενώ είπε ότι στην Κολομβία βρίσκεται σε εξέλιξη η επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης που έχει υπογραφεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Κρήτη: Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία πήρε σβάρνα σταθμευμένα ΙΧ και ανετράπη – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετημένη η φωτιά στο Περιβολάκι Λαγκαδά – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά ο στενός σύμμαχος του Τραμπ, ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ
- Χανιά: Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε… ηλεκτρικό πατίνι – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442