Στο Πεκίνο ο Μπεντινίδης με χάλκινο στο προολυμπιακό
Ο Εμζάριος Μπεντινίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 74 κιλών, στο δεύτερο και τελευταίο προολυμπιακό τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης στη Βαρσοβία και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μπατζέλας και Τασκούδης αποκλείστηκαν.
Ο τρεις φορές «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης (2008, 2007, 2004) της ελληνορωμαϊκής πάλης, Ο Εμζάριος Μπεντινίδης, στο δεύτερο και τελευταίο προολυμπιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βαρσοβία, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 74 κιλών.
Αυτή η επιτυχία ισοδυναμούσε και με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Μπεντινίδης στο «μικρό» τελικό, νίκησε τον Αμπντουλχακίμ Σαπίεφ από το Καζακστάν. Αντίθετα ο Νέστορας Μπατζέλας κατετάγη 5ος στα 120 κιλά και ο Απόστολος Τασκούδης ήταν 7ος στα 66 κιλά.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.