
Αναβλήθηκε για μετά την Πρωτομαγιά η επιστροφή στα αστικά κέντρα
Παράταση για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πήρε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στοιχεία της Τροχαίας. Ούτε φέτος η απόδραση ήταν αναίμακτη: από τη Μ.Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε 20 θανατηφόρα τροχαία.
30
Παράταση για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πήρε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στοιχεία της Τροχαίας. Σημειώνεται ότι από το Σαββάτο του Λαζάρου μέχρι την Κυριακή του Πάσχα πάνω από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα με εκδρομείς είχαν εγκαταλείψει το Λεκανοπέδιο.
Πάντως, οι πρώτοι εκδρομείς που επέστρεψαν τη Δευτέρα του Πάσχα αντιμετώπισαν προβλήματα σε αρκετά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου.
Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν στον δρόμο Μεσολογγίου- Αντιρρίου, όπου η ουρά έφθασε τα 20χλμ. Καθυστερήσεις και ουρές και στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού, όπως επίσης και στην Κακιά Σκάλα.
Ουρές σημειώθηκαν και στο δίκτυο της Τρίπολης- Κορίνθου, όπως και στη σήραγγα Αρτεμισίου, όπου η ουρά ξεπέρασε το μισό χιλιόμετρο.
Και η φετινή έξοδος των εκδρομέων δεν ήταν αναίμακτη. Σε 20 θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα που έγιναν από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι, ενώ 26 τραυματίστηκαν βαριά και άλλοι 198 ελαφρά.
Από τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών προκύπτει μείωση στα θανατηφόρα τροχαία κατά 13% σε σχέση με το 2007.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Goop Kitchen: Το νέο γαστρονομικό βήμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Μανχάταν
- Ποντάροντας στον πόλεμο στο Ιράν: Πάνω από 1 δισ. δολάρια σε στοιχήματα που έγιναν με… ύποπτα καλό timing
- Επιθετικός σκύλος: Μια κραυγή για βοήθεια που οφείλουμε να ερμηνεύσουμε σωστά
- Ακροβατώντας μεταξύ Τραμπ και πολιτικής φθοράς – Η Τζόρτζια Μελόνι με την πλάτη στον τοίχο
- Κεφαλονιά: Έρευνα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα – Τα κρίσιμα 24ωρα πριν τον θάνατο της 19χρονης
- «Ο Ποκουσέφσκι κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο»


