
Το Ιατρικό Αθηνών επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για την Ευρωκλινική
Το ενδιαφέρον του για την Ευρωκλινική επιβεβαίωσε το Ιατρικό Αθηνών με ανακοίνωση του στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη. Ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο σχέδιο έχουν εκδηλώσει ακόμα το Υγεία και η Euromedica.
27
Το ενδιαφέρον του για την Ευρωκλινική επιβεβαίωσε το Ιατρικό Αθηνών με ανακοίνωση του στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη.
Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο σχέδιο και ότι θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ακόμα το Υγεία και η Euromedica.
Ο διαγωνισμός αφορά στην εξαγορά του 75% των τριών μονάδων της Ευρωκλινικής στην Ελλάδα και τη Ρουμανία που ανήκουν στην Interamerican (όμιλος Eureko).
Το Υγεία, σε ανακοίνωσή του, την Τετάρτη, αναφέρει ότι «παρακολουθεί την διαδικασία πώλησης από τον Όμιλο Eureko του 75% των εταιρειών που ελέγχουν την Ευρωκλινική Αθηνών, την Ευρωκλινική Παίδων και την Ευρωκλινική Βουκουρεστίου και ενδεχομένως να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του σε αυτήν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του δημόσιου χώρου από τον Δήμο Πειραιά
- Παναθηναϊκός: Ο Ντάβιντε Καλάμπρια επιμένει ελληνικά και τη νέα σεζόν
- Βανδαλισμοί στο δημοτικό Πάρκο
- Akylas: «Πάμε πολύ καλά στα προγνωστικά, είμαστε στο Τop 5»
- ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα για να βγει από το πολιτικό τέλμα ο Μητσοτάκης
- FIBA: Στη Γαλλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2031 (pic)

