
Οριακή άνοδο 0,09% σημείωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τρίτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 3.941,45 μονάδες, με οριακή άνοδο 0,09%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 267,38 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές: 141 ενισχύθηκαν, 98 υποχώρησαν και 43 έμειναν αμετάβλητες.
93
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τρίτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 3.941,45 μονάδες, παρουσιάζοντας οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,09%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 267,38 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 24,59 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινήθηκαν στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι εξής: των Ταξιδίων-Αναψυχής κατά 2,42%, των Μέσων Ενημέρωσης κατά 2,14% και των Ασφαλειών κατά 1,91%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι εξής: της Κοινής Ωφέλειας κατά 3,81%, της Υγείας κατά 1,67% και των Τηλεπικοινωνιών κατά 0,98%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,32%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 0,07% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, έκλεισε με κέρδη σε ποσοστό 0,56%.
Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των εταιριών: ΑΝΕΚ (ΠΟ90) +21,33%, Βιοσώλ (Π) +13,33% και Μπουτάρης (Κ) +12,50%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι μετοχές των εταιριών: Βαράγκης -9,94%, Epsilon Net -9,09% και Προοδευτική -9,09%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 141 ενισχύθηκαν, 98 υποχώρησαν και 43 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του δημόσιου χώρου από τον Δήμο Πειραιά
- Παναθηναϊκός: Ο Ντάβιντε Καλάμπρια επιμένει ελληνικά και τη νέα σεζόν
- Βανδαλισμοί στο δημοτικό Πάρκο
- Akylas: «Πάμε πολύ καλά στα προγνωστικά, είμαστε στο Τop 5»
- ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα για να βγει από το πολιτικό τέλμα ο Μητσοτάκης
- FIBA: Στη Γαλλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2031 (pic)

