
Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η κατάθεση του Χρ.Ζαχόπουλου στον ειδικό ανακριτή
Δεν ολοκλήρωσε ο Χ.Ζαχόπουλος την κατάθεσή του στον ειδικό ανακριτή Δ.Οικονόμου την Τρίτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή όταν και ο κ. Οικονόμου θα τον επισκεφθεί εκ νέου στον Ευαγγελισμό. Ο κ. Ζαχόπουλος, αισθάνθηκε καταβεβλημένος.
30
Δεν ολοκλήρωσε ο Χρήστος Ζαχόπουλος την κατάθεσή του σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού στον δεύτερο ειδικό ανακριτή Δ.Οικονόμου την Τρίτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή όταν και ο κ. Οικονόμου θα τον επισκεφθεί στον Ευαγγελισμό για τέταρτη φορά.
Ο κ. Ζαχόπουλος, αισθάνθηκε καταβεβλημένος, και έτσι ο ανακριτής θα επανέλθει την Παρασκευή το πρωί.
Ο τέως γγ του υπουργείου Πολιτισμού έχει ήδη αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα και γεγονότα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος της Τρίτης, κατά τη δεύτερη μέρα εξέτασης του κ. Ζαχόπουλου, ο ειδικός ανακριτής υπέβαλε ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία του με την 35χρονη, για τη διαδρομή της σχέσης τους και για το πώς η σχέση κατέληξε στον εκβιασμό.
Ο τέως γγ του υπουργείου Πολιτισμού φέρεται να δήλωσε ότι η 35χρονη ήταν πολύ καλή στη δουλειά της και η αρχική συμπεριφορά της δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να προβεί σε πράξεις όπως αυτές στις οποίες φέρεται να προχώρησε.
Με ενδιαφέρον αναμένονται και τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης στην υπόθεση, ιδιαίτερα τα νέα πρόσωπα τα οποία αναμένεται να κληθούν σε απολογία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
