
Σε θετικό πρόσημο οι αγορές με το άνοιγμα της χρηματιστηριακής εβδομάδας
Με μικρές διακυμάνσεις κινήθηκαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Γουόλ Στριτ και την Ευρώπη στο άνοιγμα της χρηματιστηριακής εβδομάδας αν και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εμφάνισαν ισχυρότερες τάσεις ανόδου από ότι η Γουόλ Στριτ.
96
Με μικρές διακυμάνσεις κινήθηκαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Γουόλ Στριτ και την Ευρώπη στο άνοιγμα της χρηματιστηριακής εβδομάδας αν και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εμφάνισαν ισχυρότερες τάσεις ανόδου από ότι η Γουόλ Στριτ.
Οριακή άνοδο κατά 0,02% σημείωσε ο Dow Jones που έκλεισε στις 12.612,43 μονάδες ενώ ο S&P 500 κινήθηκε στις 1.372,54 μονάδες με άνοδο 0.16%.
Ο Nasdaq έχασε 0,26% και διαμορφώθηκε στις 2.364,83 μονάδες.
Ανοδικά κινήθηκε στο Λονδίνο ο FTSE 100 που κέρδισε 1,12% και έκλεισε στις 6.014,80 μονάδες. Στην Φρανκφούρτη ο DAX 30 κατέγραψε άνοδο 0,89% για να κλείσει τελικά στις 6.821,03 μονάδες.
Θετική ήταν η πορεία του CAC 40 στο Παρίσι οποίος αυξήθηκε κατά 0,88% και διαμορφώθηκε στις 4.944,60 μονάδες ενώ στη Ζυρίχη ο SMI κέρδισε 0,86% και κινήθηκε στα επίπεδα των 7.639,30 μονάδων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλιόπουλος: Το μόνο που δεν ακούσαμε από τους βουλευτές της ΝΔ είναι το «νόμος είναι το δίκιο του αγρότη»
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Καθοριστικό βήμα για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα
- Μουσείο Μπενάκη: Η ελληνικότητα, η ιδέα, ο άνθρωπος
- «Η γη της ελιάς»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
