
Δημοψήφισμα κατά της εκπαιδευτικής πολιτικής οι φοιτητικές εκλογές λέει ο Αλ.Τσίπρας
Ως δημοψήφισμα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική στην εκπαίδευση ζήτησε να αντιμετωπίσουν οι φοιτητές τις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές της 9ης Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών την Τετάρτη.
96
Ως δημοψήφισμα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική στην εκπαίδευση ζήτησε να αντιμετωπίσουν οι φοιτητές τις επερχόμενες φοιτητικέςεκλογές της 9ης Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών την Τετάρτη σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από το Μάη του 68.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επαναλαμβάνοντας ότι «ο δικομματισμός είναι έτοιμος να καταρρεύσει» ζήτησε από τους φοιτητές να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Αριστερής Ενότητας».
Παράλληλα, ο ίδιος κάλεσε του φοιτητές να «διατυπώσουν το αίτημα για μια διαφορετική κοινωνία. Μια κοινωνία με διαφορετικούς πολιτισμικούς κώδικες, που προβάλλει τη συλλογικότητα έναντι της ιδιώτευσης, την αλληλεγγύη έναντι του ακραίου ανταγωνισμού, τον δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο έναντι της αγοράς και της εκμετάλλευσης».Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
