
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή, με την εγχώρια αγορά να εναρμονίζεται με αυτές της Ευρώπης. Ο γενικός δείκτης τιμών βρισκόταν στις 12.15 στις 3.980,02 μονάδες, αποκομίζοντας κέρδη της τάξης του 1,34%.
71
Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή, με την εγχώρια αγορά να εναρμονίζεται με αυτές της Ευρώπης. Ο γενικός δείκτης τιμών βρισκόταν στις 12.15 στις 3.980,02 μονάδες, αποκομίζοντας κέρδη της τάξης του 1,34%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 161,8 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο εμφανίζουν οι εξής: των Τηλεπικοινωνιών κατά 2,60%, των Τραπεζών κατά 2,06% και των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά 1,93%.
Τη μεγαλύτερη πτώση έχουν οι εξής: των Πρώτων υλών κατά 3,54%, των Προσωπικών-οικιακών προϊόντων κατά 0,86% και των Χημικών κατά 0,69%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 1,91%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο κατά 0,15% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,09%.
Από τις υπό διαπραγμάτευση μετοχές, 102 ενισχύονται, 75 υποχωρούν και 38 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετανάστες: Αριθμός ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Ποιες χώρες υποδέχονται τους περισσότερους
- Κρήτη: Χωρίς τέλος η αγωνία για την εξαφάνιση της 43χρονης – Τι λένε ο αδελφός και η μητέρα της
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τον γάμο της στη Δράμα
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out

