
Αναβλήθηκε για την προσεχή Τρίτη η συνάντηση Κ.Παπούλια με τη διεπιστημονική επιτροπή
Αναβλήθηκε για τις 2 Απριλίου, η συνάντηση της διεπιστημονικής επιτροπής για το ασφαλιστικό με τον Κάρολο Παπούλια, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Σε σαρανταοκτάωρη απεργία προχωρούν οι δικηγόροι της Αθήνας την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη.
96
Αναβλήθηκε για τις 2 Απριλίου, η συνάντηση της διεπιστημονικής επιτροπής για το ασφαλιστικό με τον Κάρολο Παπούλια, προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Σε σαρανταοκτάωρη απεργία προχωρούν οι δικηγόροι της Αθήνας την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη.
Η διεπιστημονική επιτροπή απαρτίζεται από τους εκπροσώπους των εξής φορέων: 1) Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, 2) Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων, 3) Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, 4) Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, 5) Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών, 6) Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, 7) Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, 8) Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, 9) Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και 10) Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών.
Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας αποφάσισε, την Τετάρτη την αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους την Δευτέρα 31 Μαρτίου και την Τρίτη 1 Απριλίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός 1-3: Οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή και είναι μια ανάσα από τον τίτλο
- Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (vid)
- Σιδηρόδρομος: Πόλεμος στους εργαζόμενους και αποκομμένη περιφέρεια – «Και μετά τις βελτιώσεις 25 χρόνια πίσω θα είμαστε»
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν πλοίο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό – Τραμπ: Του ανοίξαμε τρύπα στο μηχανοστάσιο
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο! (vids)


