
Μικρές απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή
Μικρές απώλειες σημειώνουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, περιορίζοντας την πτώση που κατέγραφαν στην αρχή των συνεδριάσεων, με «οδηγό» τις μετοχές της BP και της Societe Generale.
27
Μικρές απώλειες σημειώνουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, περιορίζοντας την πτώση που κατέγραφαν στην αρχή των συνεδριάσεων, με «οδηγό» τις μετοχές της BP (+1,4%)και της Societe Generale (+3,1%).
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 υποχωρεί κατά 0,17% στις 3.777,96 μονάδες.
Η Swiss Re σημείωνε άνοδο 4,15%, μετά την ανακοίνωση χαμηλότερων από τιςαναμενόμενες ζημιών για το2007.
Ο πετρελαϊκό κλάδος ενισχύεται, καθώς το αργό ξεπέρασε -προσωρινά- ακόμα και τα 103 δολάρια το βαρέλι.
Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,21% στις 5.978,50 μονάδες, στοΠαρίσι ο CAC 40 σημειώνειπτώση 0,09% στις 4.860,98 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX καταγράφειαπώλειες 0,06% στις 6.858,73 μονάδες.
Στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε μεπτώση 2,32% στις 13.603,02 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη




