Σε ανοδική τροχιά η Γουόλ Στριτ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Με θετικό πρόσημο έκλεισε η συνεδρίαση της Τρίτης στην Γουόλ Στριτ αλλά και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια όπου το κλίμα ήταν θετικότερο και τα κέρδη των δεικτών ξεπέρασαν το 1% με τον DAX στην Φρανκφούρτη και τον SMI στη Ζυρίχη να κινούνται ακόμη ψηλότερα.
96
Θετική ήταν η συνεδρίαση της Τρίτης στην Γουόλ Στριτ αλλά και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια όπου το κλίμα ήταν καλύτερο και τα κέρδη των δεικτών ξεπέρασαν το 1%.
Με κέρδη 0,91% έκλεισε την συνεδρίαση ο Dow Jones που διαμορφώθηκε στις 12.684,92 μονάδες. Ο δείκτης S&P 500 βρέθηκε στις 1.381,29 μονάδες, αυξημένος κατά 0,69%.
Την ίδια στιγμή, αύξηση κατά 0,75% είχε και ο Nasdaq που έκλεισε στις 2.344,99 μονάδες.
Ανοδικά κινήθηκε στο Λονδίνο ο FTSE 100 που κέρδισε 1,01% και έκλεισε στις 6.087,40 μονάδες. Στην Φρανκφούρτη ο DAX 30 κατέγραψε άνοδο 1,48% για να κλείσει τελικά στις 6.985,97 μονάδες.
Θετική ήταν η πορεία του CAC 40 στο Παρίσι οποίος αυξήθηκε κατά 1,08% και διαμορφώθηκε στις 4.973,07 μονάδες ενώ στη Ζυρίχη ο SMI κέρδισε 1,64% και κινήθηκε στα επίπεδα των 7.743,17 μονάδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι