Τρεις ακόμα πρωτιές σημείωσαν οι Έλληνες κολυμβητές στην τελευταία μέρα (10/2) του Grand Prix του Μπορντό. Ο Γιάννης Γαννούλης κατέλαβε την πρώτη θέση στον τελικό των 200μ. ελεύθερο με ρεκόρ αγώνων (1.50.74). Ο Αρης Γρηγοριάδης κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100μ. ύπτιο με επίδοση 55.05, που αποτελεί και ρεκόρ αγώνων. Επίσης η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ50μ. μικτή ατομική κατέκτησε την πρωτιά με επίδοση (1.48.70).
Τρεις ακόμα πρωτιές σημείωσαν οι Έλληνες κολυμβητές στην τελευταία μέρατου Grand Prix του Μπορντό.
Ο Γιάννης Γαννούλης κατέλαβε την πρώτη θέση στον τελικό των 200μ. ελεύθερο με ρεκόρ αγώνων (1.50.74). Ο Αρης Γρηγοριάδης συνέχισε και την Κυριακή (10/2) τις καλές εμφανίσεις καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100μ. ύπτιο με επίδοση 55.05, που αποτελεί και ρεκόρ αγώνων. Επίσης η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ50μ. μικτή ατομική (Γρηγοριάδης, Αλυφαντής, Μωραϊτης, Γιαννούλης) κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση (1.48.70).
Ο Αρης Γρηγοριάδης κατέκτησε και μια δεύτερη θέση στα 50μ.ελεύθερο σημειώνοντας χρόνο 23.03. Ο Γιάννης Μωραϊτης κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 200μ. ελεύθερο (1.51.77), η Ελισάβετ Μακαρίτου ήταν 4η στα 100 μ. πρόσθιο (1.15.70) και ο Χρήστος Μούτσος 6ος στα 200 μ. ελεύθερο (1.54.80).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.