Απώλειες και την Τετάρτη για ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και ΗΠΑ
Έντονα καθοδική πορεία είχαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη όπου και καταγράφηκαν οι σοβαρότερες απώλειες την Τετάρτη σε συνέχεια της πτωτικής πορείας την Τρίτη.
96
Έντονα καθοδική πορεία είχαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη όπου και καταγράφηκαν οι σοβαρότερες απώλειες την Τετάρτη σε συνέχεια της πτωτικής πορείας την Τρίτη.
Πτώση 0,28% είχε ο Dow Jones που έκλεισε στις 12466.16 μονάδες. Την ίδια στιγμή, ο S&P 500 είχε απώλειες 0,56% και διαμορφώθηκε στις 1373.20 μονάδες ενώ ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq κατέγραψε απώλειες 0,95% και να κινήθηκε στα επίπεδα των 2394.59 μονάδων.
Πτωτική ήταν και η πορεία των δεικτών στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ο δείκτης FTSE 100 έχασε 1,39% φτάνοντας στα επίπεδα των 5.942,90 μονάδων. Στο ίδιο αρνητικό μήκος κύματος κινήθηκε και ο DAX 30 ο οποίος σημείωσε πτώση της τάξης του 1,26% κλείνοντας στις 7.471,57 μονάδες.
Στο Παρίσι ο CAC 40 κατέγραψε απώλειες 0,49% κινούμενος μέχρι τις 5.225,39 μονάδες. Στη Ζυρίχη, ο SMI έχασε 1,62% και διαμορφώθηκε στις 7.847,52 μονάδες.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O Μουρίνιο έβαλε τέλος στις φήμες για Ρεάλ – «Δεν βλέπω σαπουνόπερες…»
- Παρίσι: Κατέρρευσε το πάτωμα διαμερίσματος κατά τη διάρκεια πάρτι – Δεκάδες τραυματίες
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 69-74: Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Πυλαία
- Γρίπη: Η κορύφωση έρχεται τις επόμενες μέρες
- Ινιέστα για… Ελ Κααμπί!
- Αλ Σάρα: «Όλα τα εκκρεμή θέματα με τις κουρδικές δυνάμεις θα επιλυθούν» – Συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία



