Κλείνει η υπόθεση για επτά άτομα που κατηγορούνταν ότι σχεδίαζαν επιθέσεις στο Σικάγο
Ένα από τα επτά άτομα που είχαν συλληφθεί από το FBI με την κατηγορία του σχεδιασμού επίθεσης στον ουρανοξύστη Sears Tower στο Σικάγο κρίθηκε αθώος, ενώ για τους υπόλοιπους το ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων έκρινε ότι υπήρξε κακοδικία.
91
Ένα από τα επτά άτομα που είχαν συλληφθεί από το FBI με την κατηγορία του σχεδιασμού επίθεσης στον ουρανοξύστη Sears Tower στο Σικάγο κρίθηκε αθώος, ενώ για τους υπόλοιπους το ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων, εξαιτίας αδιεξόδου, έκρινε ότι υπήρξε κακοδικία.
Οι επτά άνδρες -πέντε Αμερικανοί και δύο αλλοδαποί- είχαν συλληφθεί το 2006 από το FBI στο Μαϊάμι στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικής επιχείρησης και κατηγορούνταν ότι είχαν σχέση με την Αλ Κάιντα και ότι συνωμοτούσαν για να ανατινάξουν τον Πύργο Sears του Σικάγο και την έδρα του FBI.
Εάν καταδικάζονταν αντιμετώπιζαν ενδεχόμενο ποινής φυλάκισης μέχρι 70 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Αυτοί οι έξι Βέλγοι το 1986 καθόρισαν τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε σήμερα
- «Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του λέξη» – Η σύγκρουση δύο προγνωστικών μοντέλων
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Πολλοί τραυματίες από το νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442