«Βούλιαξε» η Θεσσαλονίκη από διαρροή σε κεντρικό αγωγό
Πλημμύρισε τη Δευτέρα η Θεσσαλονίκη, όταν έσπασε κεντρικός αγωγός υδροδότησης κατά τη διάρκεια εργασιών του ΥΠΠΟ. Όπως δήλωσε ο διευθυντής του δικτύου ύδρευσης, σε κάποιες περιοχές θα παρουσιαστούν διακοπές στην υδροδότηση. Σταδιακή η αποκατάσταση του υδροδότησης.
Πλημμύρισε το κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας, από λάθος υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού.
Πιο συγκεκριμένα, κεντρικός αγωγός υδροδότησης έσπασε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών εργασιών προκαλώντας μεγάλης έκτασης διαρροή.
Πρόκειται για υπόγειο μεταλλικό αγωγό που συνδέει το αντλιοστάσιο της Κασσάνδρου με τη δεξαμενή της Τούμπας διαμέτρου 70 εκατοστών, στην οδό Ελένης Ζωγράφου.
Μετά το ατύχημα, ο διευθυντής της ΕΥΑΘ, Κωνσταντίνος Σιγιουλτζής, τόνισε πως το έργο των υπαλλήλων της εταιρείας είναι πολύ δύσκολο καθώς το νερό σχημάτιζε πίδακα ύψους περίπου 20 μέτρων.
Όπως ανακοινώθηκε, από τις 10 το βράδυξεκίνησε η αποκατάστασητηςυδροδότησης στις περιοχές της Θεσσαλονίκης πουέμειναν χωρίς νερό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.