Προσθήκη νέου άρθρου που αφορά την αγορά νέων μετοχών ενέκριναν οι μέτοχοι του ΟΤΕ
Την τροποποίηση του καταστατικού ώστε, μεταξύ άλλων, να υπάρχει δυνατότητα έκδοσης όλων των κατηγοριών μετοχών, συμπεριλαμβανομένων των προνομιούχων ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ την Πέμπτη. Επίσης ενέκριναν την αγορά από την ΟΤΕ ΑΕ ιδίων μετοχών.
93
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούσαν το 55,7% των μετοχών της εταιρίας.
Οι μέτοχοι ενέκριναν την αγορά από την ΟΤΕ ΑΕ ιδίων μετοχών, μέχρι του ποσοστού του 1/10 επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, με ανώτατη τιμή αγοράς τα 35 ευρώ και κατώτατη τα 15 ευρώ.
Παράλληλα εγκρίθηκε η τροποποίηση του ισχύοντος καταστατικού με προσθήκη νέου άρθρου που αφορά την αγορά νέων μετοχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
- Ο Μαγγελάνος πέρα από τον μύθο – Ήρωας, κατακτητής ή κάτι πιο σκοτεινό;
- Η μια λέξη που μπορεί να σώσει τη σχέση
- «Sinatra The Musical»: Η πρεμιέρα της μεγάλης θεατρικής παραγωγής τον Ιούνιο στο Λονδίνο
- Οι… άπιαστοι στόχοι του Ταμείου Ανάκαμψης




