Διπλασιασμός καθαρών κερδών για τον ΑΒ Βασιλόπουλο στο εννεάμηνο
Ανοδικά κινήθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας Αλφα-Βήτα Βασιλόπουλος στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου. Τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους αυξήθηκαν σε 22,5 εκατ. ευρώ, από 10,4 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2006.
27
Ανοδικά κινήθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας Αλφα-Βήτα Βασιλόπουλος στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 13,5% σε 838,5 εκατ. ευρώ, ενώ σε επίπεδο μητρικής ενισχύθηκε επίσης κατά 13,5% σε 814,3 εκατ. ευρώ.
Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 30,6 εκατ. ευρώ, από 16,5 εκατ. ευρώ και σε επίπεδο μητρικής διαμορφώθηκαν σε 27,7 εκατ. ευρώ από 14,4 εκατ. ευρώ το 2006.
Τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους παρουσίασαν επίσης σημαντική βελτίωση και ανήλθαν σε 22,5 εκατ. ευρώ, από 10,4 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2006.
Στη μητρική, τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 20,4 εκατ. ευρώ από 9,2 εκατ. ευρώ το 2006.
Κατά το τρίτο τρίμηνο, η εταιρεία λειτούργησε ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Μετς με χώρο πώλησης 1.600 τ.μ.
Παράλληλα, εγκαινιάστηκαν τρία νέα καταστήματα AB Shop and Go τα οποία ανήκουν στο δίκτυο δικαιόχρησης, σε Αρτα, Ρόδο και Μεσσηνία.
Έτσι, στο τέλος του γ΄τριμήνου το δίκτυο πωλήσεων του ομίλου αριθμούσε 154 καταστήματα από τα οποία 111 είναι εταιρικά καταστήματα λιανικής πώλησης, 33 ανήκουν στο δίκτυο δικαιόχρησης (franchising) και 10 καταστήματα είναι καταστήματα χονδρικής πώλησης με την επωνυμία ENA Cash-and-Carry.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
