Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2008
Το πρόγραμμα προετοιμασίας που έχει εκπονήσει εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής μας στην τελική φάση του Euro 2008 παρέδωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας που έχει εκπονήσει εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής μας στην τελική φάση του Euro 2008 παρέδωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα.
Οι βασικοί άξονες της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:
– Μετάθεση της διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας για τις 14/5/2008, αντί για τις 17/5/2008 που αρχικά είχε οριστεί.
– Συγκέντρωση και προετοιμασία των διεθνών ποδοσφαιριστών από τις 15 έως τις 22 Μαϊου 2008 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
– Συνέχιση της προετοιμασίας σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού, η επιλογή του οποίου θα γίνει από τον προπονητή, από τις 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2008.
– Μετάβαση της εθνικής στην έδρα που θα προκύψει από την κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008 (Αυστρία ή Ελβετία) στις 3 Ιουνίου 2008 και, τέλος, τη διεξαγωγή στο χρονικό διάστημα 15/5-2/6/2008 (σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν προσεχώς) τριών, ει δυνατόν, φιλικών αγώνων για την πληρέστερη και αρτιότερη προετοιμασία των διεθνών.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.